Elzenhagen Blok 3 in Amsterdam Noord voor Ymere

Ymere heeft NwA architecten geselecteerd voor het maken van het ontwerp van een appartementengebouw in Amsterdam Noord. Het wordt een gebouw met 55 à 60 sociale woningen in het volledig nieuw te bouwen deelplan Elzenhagen Zuidbuurt. Hier komen alle woongebouwen als losse volumes in een parkachtige omgeving.

1910-SCHETS-05.jpg

Cafe Digters in Rotterdam open

De eerste week van augustus 2019 is Café Digters voorzichtig open gegaan. Nog niet helemaal af, maar wel al operatoneel voor lunch en borrel. Digters is een grand café in de plint van Het Brouwershuys in Rotterdam. Het is een lunch- en eetcafé met een muziekprogrammering in de avond.

NwA architecten ontwerpt Oeverzone De Bongerd

Na een voorselectie op basis van schetsontwerpen heeft Ontwikkelingscombinatie De Bongerd (ODB) NwA architecten begin juni 2019 opdracht gegeven voor het ontwerp van 6 appartementengebouwen en 42 rijwoningen op ontwikkellocatie Oeverzone De Bongerd in Amsterdam Noord.

NwA bij Stadsconsult over de Amerikaanse Ambassade

Deze zomer zal de gemeente Den Haag een aanbesteding uitschrijven voor de herontwikkeling van de onlangs leeg gekomen Amerikaanse Ambassade aan het Korte Voorhout. Tijdens het STADconsult bogen een groep van professionals, waaronder Tonko Leemhuis van NwA architecten, zich over de herbestemming van de Amerikaanse Ambassade; Hoe kan dit Rijksmonument van Marcel Breuer ‘terug worden gegeven aan de stad'?

amerikaanseambassade.jpg