New World Architecture

NwA is als ontwerpbureau in 2002 opgericht door Martijn de Potter en Tonko Leemhuis. Nieuwe rollen en nieuwe samenwerkings- verbanden; verkorting van de keten en een belangrijkere rol voor de klant / gebruiker. NwA architecten neemt in deze steeds veranderende wereld een belangrijke rol in als creatief denk- en ontwerpbureau. 

Context Rules!

NwA werkt vanuit een sterk gevoel voor context. Sociale, economische, stedenbouwkundige, landschappelijke en cultuurhistorische factoren vormen de kapstok voor het proces. Wij streven naar gewortelde oplossingen. Onze ontwerpen zijn hierdoor verrassend vanzelfsprekend. 

Initiatief, Regie, Ontwerp, Productie, Directie

NwA architecten kan op verschillende manieren een bijdrage leveren. Afhankelijk van de vraag, de opdrachtgever en de rest van het team, zijn wij flexibel in het aanbod van onze diensten. De laatste jaren werken veel vanuit onze eigen ideeën, waarna we de juiste partners zoeken om deze te realiseren. Hoe dan ook, bij elke opdracht staan wij voor 100% commitment

Human

NwA architecten zet mensen op de eerste plaats. Zowel in het proces als bij het product. De ontwerpopgave wordt benaderd zonder vooropgezette eindbeelden. Wij zoeken naar meerwaarde voor gebruikers, opdrachtgevers en de samenleving.

Responsible

NwA architecten zet architectuur in als duurzaamheidsinstrument:
Addaptiviteit voor verandering in gebruik en "schoonheid" dragen bij tot duurzaam design. Duurzaamheid kan pas optimaal worden bereikt als deze interdisciplinair op intelligente wijze wordt benaderd. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het houdbaar maken van de wereld.

Personal

Wij zijn overtuigde ontwerpers, maar wij zijn ook te overtuigen. In het proces zoeken wij verantwoordelijkheid op. Wij werken graag samen met anderen op een open en empathische wijze. NwA architecten heeft een liefdevolle benadering van het vak, gecombineerd met een hoge esthetische ambitie.